Koskisen.fi mobiilinäkymä

Koskisen Oy

Globaali verkkosivusto helpottamaan tuotevalintaa ja ostamista.

Työpajaa

3

Kieliversiot

7

Koskisen on yli 100 vuotta puualalla toiminut arvostettu perheyritys, jonka henkilöstöä yhdistää tinkimätön omistautuminen puulle ja asiakkaille. Konserni toimii kansainvälisillä markkinoilla, joissa asiakkaiden tarpeet, ostoprosessit ja tuotevalikoimat ovat hyvin erilaisia. Asiakkaan tavoitteena oli saada uusi globaali sivusto, joka vauhdittaa myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta verkossa.

”Globaalina toimijana meille on tärkeää, että kumppanillamme on riittävästi osaamista ja rahkeita johtaa laajamittaista ja kansainvälistä projektia.”

Minna Luomalahti, markkinointipäällikkö

Käyttäjät ja analytiikka mukaan heti alkumetreillä

Polkaisimme projektin käyntiin haastattelemalla konsernin avainhenkilöitä, asiakkaita ja sidosryhmiä eri puolilta maailmaa. Lisäksi tietoa kerättiin eri käyttäjäryhmille suunnatulla verkkokyselyllä sekä sukeltamalla syvälle web-analytiikan syövereihin.

Ostopersoonien laatimisen jälkeen järjestimme asiakkaan myynnin ja markkinoinnin kanssa konseptointityöpajan, jossa linjattiin projektin tavoitteet sekä määritettiin sisältöpolut ohjaamaan, mitä tuotteita ja sisältöjä käyttäjälle missäkin vaiheessa tarjotaan. Lopuksi toiminnallisuuksiin ja käytettävyyteen liittyvät tarpeet ja toiveet priorisoitiin sekä aikataulutettiin vaiheittaiseen julkaisuun.

Parempaa palvelua laadukkaammin ja tehokkaammin

Uuden sivuston myötä Koskisen pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä laadukkaammin ja tehokkaammin. Liidien generointi on tehostunut ja vasteaika on lyhentynyt. Selain tunnistaa kävijän ja lokalisoi tuotevalikoiman kohdemaan mukaan. Käyttöliittymä opastaa löytämään oikeaan käyttökohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Yhteydenotot ohjautuvat automaattisesti oikealle kontaktihenkilölle, mikä vapauttaa myynnin tuelta aikaa tuottavampiin tehtäviin.

"Unfairilla on kyky kuunnella asiakkaan tarpeita ja päästä nopeasti jyvälle bisneksestä. Tärkeintä meille on, että asiakkaamme ja myyjämme eri puolilla maailmaa löytävät oikeat tuotteet ja tarvitsemansa tiedon helposti. Sivusto on saanut ulkoasustaan ja toiminnallisuudestaan paljon positiivista palautetta asiakkailtamme ja myynniltä. Olemme kovin tyytyväisiä lopputulokseen."

Minna Luomalahti

markkinointipäällikkö

Koskisen.fi desktop näkymä

Omistautunut puulle

Koskisen on yli 100 vuotta puualalla toiminut arvostettu perheyritys, jonka henkilöstöä yhdistää tinkimätön omistautuminen puulle ja asiakkaille. Vuosikymmenien saatossa konsernista on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja. Yrityksen liikevaihto on 269 M€ ja se työllistää yli tuhat puunjaloistuksen ammattilaista.

Koskisen "50 vuotta vaneria" julkaisu
Koskisen Herrala-kotien tuote-esite Koskitukki.fi nettisivujen mobiilinäkymä