Meille töihin?

Miksi Unfair?

Firma voi hyvin,
kun henkilöstö voi hyvin.

Unfair on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme tallistamme unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin.

Kokemuksesta tiedämme, että pyöreää palikkaa on turha yrittää tunkea neliönmuotoiseen reikään. Tiukkojen tehtävänkuvien sijaan meillä suositaankin paaluttamattomia urapolkuja, joilla niin kokeneen konkarin kuin uraansa aloittelevankin on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaansa suuntaan.

Unfairin yrityskulttuuri on rakennettu avoimelle keskustelulle, rohkeille kokeiluille ja tinkimättömälle laatukurille. Kun osaaminen ja arvomaailmat kohtaavat, on mahdollista tehdä ja saavuttaa yhdessä jotakin sellaista, mitä markkinointimaailmassa ei ole ennen nähty. Hae rohkeasti tiimiin, niin ehkä saamme tehdä siitä totta juuri sinun kanssasi!

Unfair

Etsitkö työnantajaa tositarkoituksella?

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaavat ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. On turha yrittää väittää, etteikö arki alallamme olisi väliin hektistä ja työpäivät pirstaleisia, mutta on meillä oikeesti aika kivaakin - kurkkaa, miltä näytti hulvaton reissumme keväiseen Barceloonan aurinkoon!

Kurkista toimistomme arkeen!